Home > Emisiuni TV > Album duminical

Album duminical

postat pe 04.01.2009 de igu
 1. MariusIonescu
  January 19th, 2009 at 04:56 | #1

  Iar aceasta emisiune a fost continuata si dupa revolutie cu varii nume, gen “Video-Magazin”, “De la egal la egal”, etc

 2. January 19th, 2009 at 05:06 | #2

  De la egal la egal .. muzical! dar cine-l prezenta oare?

 3. MariusIonescu
  January 19th, 2009 at 05:45 | #3

  De la egal la egal AMICAL! Prezentator si realizator: Eugen Dumitru(realizator a enshpe emisiuni tv de divertisment). Emisiunea mai continea si arhicunoscutul concurs de glume prezentat de Florin Piersic.

  Video-Magazin a avut parte de vreo 4 realizatori: Eugen Dumitru, Nicky Modreanu, Doru Dumitrescu si Liviu-Tudor Samuila(emisiunile realizate de acesta erau prezentate de Ileana Popovici din cate imi amintesc).

  O secventa de “egal”: http://www.youtube.com/watch?v=gEOHJUOU_V0&feature=related
  Tin minte ca VM-ul prezentat de Doru Dumitrescu(un tip inalt si grizonat cu o voce de parca isi dadea duhul) avea multe rubrici printre care: “Desene animate”(asa am vazut noi pe Diplodo, Lumea minunata a lui Paul, etc), “Cascadorii rasului”, “4M”(Mult mai multa muzica)…

 4. MariusIonescu
  January 21st, 2009 at 21:46 | #4

  O completare despre “De la egal la egal”: initial era o emisiune de divertisment difuzata pe tvr 1 sambata sau vinerea seara, prin 1994, apoi a fost mutata duminica la 14:15 sau asa ceva. Prezentator pe atunci era actorul-senator Stefan Radof

 5. Malmoth
  October 4th, 2009 at 01:22 | #5

  vechiul generic al Albumului – cel cu patratele care se schimbau pe ritm de jazz – este ilustrat cu piesa “Big noise from Winnetka” interpetata de Benny Goodman

 6. November 30th, 2009 at 22:29 | #6

  Marius , cum iti amintesti atatea detalii ?

 7. Marius Ionescu
  December 8th, 2009 at 03:17 | #7

  Am memorie bună(ceva ereditar)

 8. Dan
  December 13th, 2009 at 20:07 | #8

  Salut!Oameni buuuuuni, am o mare rugaminte ! Poate stie cineva si imi poate spune…Caut o melodie de prin `85-`87 foarte la voga prin discotecile de atunci.Eram destul de mic dar mi-o aduc aminte totusi…din pacate nu am cum sa o cant(SAC!)iar indicii prea multe nu prea pot oferi.Cert este ca e doar instrumentala si deseori o confundam cu melodia de generic de la “Albumul duminical“.Ma poate ajuta cineva? Astept raspuns, pls!

 9. Morioka70
  February 5th, 2010 at 06:15 | #9

  Nepoate, încerc să ghicesc la ce melodie te referi. Ştiu c-aveam şi eu bucata asta şi, asemeni ţie, când o ascultam, eram tentat să spun că face parte din emisiunea “Album duminical”.
  Înainte de ’89, din când în când, o mai difuzau şi la TV. Dar cel mai mult o dădeau cei de la radio, la emisiunile sportive. Ia adu-ţi tu aminte mai bine!
  Moşule, cred c-o am sigur, dacă întâmplarea face ca şi eu mă gândesc la ceea ce te gândeşti tu. Dacă e asta, o am în format mp3, e aruncată pe un CD prăfuit, scris prin 2003. Sper să mi-l citească şi acum calculatorul, după mai bine de 6 ani, c-altfel am îmbulinat-o (a se citi “m-am lăudat degeaba”). Dă-mi o sârmă la morioka70@yahoo.com şi aminteşte-mi “scopul şi durata vizitei”, că altfel mi-e lene să m-apuc să-l caut “printre sute de catarge, care lasă malurile”.
  Sincer să fiu, nici eu nu-i ştiu numele. Parcă scria totuşi ceva în mp3-ul ăla, un nume italian sau cam aşa. Era doar o piesă instrumentală, făcută pe calapodul ritmului acelor ani (disco 85-88), era foarte antrenantă. Aşa e, avea succes nebun în discoteci sau pe la chefuri, mai mult decât cretinii ăia doi de la Modern Talking. Şi dacă stau să cujet, uneori o mai dădeau şi la TV, la “Album duminical”, pe genericul de final. Aşa că ceva-ceva ştiam noi, de eram tentaţi să facem asocierea asta. Care va să zică nu ne-am ramolit de tot.
  P.S.: Atenţie însă la micile scăpări. O melodie poate fi “în vogă” sau cel mult “la modă”, nicidecum “LA VOGĂ”. Nu îngroşa şi tu rândurile puştanilor ăstora post-decembrişti, care s-au născut cu mouse-ul în mână, pardon de expresie, şi care stau toată ziulica pe chat, scriind cum se nimereşte. Adică nu te alătura generaţiei PRO hot-dog, Coca-Cola, McDonalds şi-altor astfel de băşini americane vânturate pe toate meridianele Pământului.

 10. CristiT
  February 11th, 2010 at 00:02 | #10

  @Dan
  S-ar putea sa fie vorba de Laserdance. Asta e o trupa de italo-disco instrumental si corespunde oarecum descrierii tale. Ei chiar s-au lansat in 1987. Iata titlul pieselor de pe acel album, poate e una din ele:
  01 – Power Run
  02 – Humanoid Invasion
  03 – Space Dance
  04 – Goody’s Return
  05 – Future Generation
  06 – Digital Dream
  07 – Fear
  08 – Laser Fear
  09 – Fear (Remix)

 11. CristiT
 12. Marius Ionescu
  February 11th, 2010 at 14:52 | #12

  Melodia de la Album Duminical: Gazuzu-Go Go Gorilla

 13. jinkies
  February 13th, 2010 at 22:08 | #13

  Marioka70, mai bine cu mouse-ul in mana decat la coada vacii. Si sa scriem stim, stati linistit, chiar daca bem Cola si mancam fast food. N-a iesit dracu’ pe pamant, stati linistit. Si noi stam linistiti, ca stim ca noi suntem tineri si-o sa traim oricum mai mult decat generatia comunista.

 14. Morioka70
  February 22nd, 2010 at 20:08 | #14

  CristiT :
  @Dan
  S-ar putea sa fie vorba de Laserdance. Asta e o trupa de italo-disco instrumental si corespunde oarecum descrierii tale. Ei chiar s-au lansat in 1987. Iata titlul pieselor de pe acel album, poate e una din ele:
  01 – Power Run
  02 – Humanoid Invasion
  03 – Space Dance
  04 – Goody’s Return
  05 – Future Generation
  06 – Digital Dream
  07 – Fear
  08 – Laser Fear
  09 – Fear (Remix)

  Bre tataie, am ascultat toate piesele de pe albumul ăsta pe You Tube (vezi lista ta de mai sus), dar nici una nu este cea la care mă refeream eu. Acum, după ce-am ascultat (pe sărite) “întreg” albumul celor de la “Laserdance”, pot spune cu mâna pe inimă că nu sunt ei.
  Melodia aia (cea pe care-o caută d-l Dan) nu intră deloc în stilul formaţiei “Laserdance”.
  Hai că m-apuc să scormonesc prin CD-urile alea prăfuite, poate dau de ea.
  Din păcate, nu ştiu cum să fac s-o urc pe acest site. Şi nici cum să iau legătura cu d-l Dan, să-l întreb dacă mai vrea melodia aia sau a găsit-o deja.

 15. Morioka70
  February 22nd, 2010 at 21:04 | #15

  jinkies :
  Marioka70, mai bine cu mouse-ul in mana decat la coada vacii. Si sa scriem stim, stati linistit, chiar daca bem Cola si mancam fast food. N-a iesit dracu’ pe pamant, stati linistit. Si noi stam linistiti, ca stim ca noi suntem tineri si-o sa traim oricum mai mult decat generatia comunista.

  “La mulţi ani”, tinere!
  Nu te obosi să-mi mulţumeşti de urare, te-ai deranja inutil de la masă şi-ar fi păcat, zău! În plus, nu e frumos să vorbeşti cu gura plină.
  Dă-i înainte şi înfulecă numai sandvişuri şi cartofi prăjiţi de la McDonald’s! Bagă şi nişte pui fripţi de la moşu-ăla cu ochelari şi cioc, “Pui Fripţi de Kentucky” (KFC = Kentucky Fried Chicken). Basculează cât mai mulţi, că “ie” buni! “Ie” sănătate curată! Iar la final înghiorţăie şi-o Coca-Cola, ce pi*da mă-sii, barem să fie treaba treabă!
  Cineva spunea odată că, “moralmente, este inadmisibil să tolerezi fraierilor să-şi păstreze banii”.
  Iar eu vin şi-adaug: “Şi mai ales SĂNĂTATEA!!!” De-aia ţi-am urat la început “La mulţi ani”.

  P.S. Să ştii că nu m-ai convins deloc.
  Părerea mea despre tine (şi despre mulţi alţii din generaţia ta) rămâne la fel de neschimbată. Uită-te şi tu, nici nu ştii să scrii corect româneşte.
  Aştept cu nerăbdare înjurăturile tale postate pe acest site. Însă ai grijă să le scrii corect, fără greşeli! Măcar atâtea pretenţii să am de la tine, dacă tot te dai rotund că “ştii să scrii”.
  Vreau să ne batem reciproc avantajos: tu să mă înjuri cum te-oi pricepe mai bine, iar eu să te învăţ să scrii corect româneşte. Poate aşa mai faci şi tu un creţ pe creier.
  Ce vrei, în săbii să ne duelăm sau să ne luăm amândoi la trântă cu limba română?
  Hai, sperie-mă cu ceea ce ştii! Vino la tata şi dă-ţi corigenţa la limba maternă…
  “Lăsaţi copiii să VIE la mine!”
  (Ai 1 leu dacă ghiceşti cine-a zis asta.)

 16. tudor vornicu
  March 12th, 2011 at 00:23 | #16

  @MariusIonescu
  Mosnege, cred ca ori nu deschisesesi inca ochii, ori erai cu un picior deja dincolo… Dai informatii total imbecile despre programe tv din vremuri PROFESIONISTE. Amesteci nume, persoane, locuri total aiurea…

 1. No trackbacks yet.