Home > blog > 2 ani de LaTrecut :)

2 ani de LaTrecut :)

postat pe 03.03.2008 de igu

latrecut_2ani_ihsdbjhsd.jpg

Azi se implinesc 2 ani de LaTrecut. Intre timp am cumparat si domeniul www.latrecut.ro. Anul asta, in functie de timp, intentionez sa fac in sfarsit un site cum trebuie pt acest proiect si un f potrivit logo. Va multumesc pt contributii si va astept cu si mai multe. Sunt cateva pe care nu am apucat sa le public dar promit sa o fac cat de curand. Multi ani traiasca! 😉

blog

 1. March 3rd, 2008 at 23:27 | #1

  La mulţi ani!

 2. March 4th, 2008 at 09:39 | #2

  Felicitari Igu, si La Multi Ani!

  Am o sugestie – cred ca e mare nevoie de un forum, pe langa blog, pt ca sunt posturi pe care se discuta foarte mult – ex. desene animate

 3. March 4th, 2008 at 20:16 | #3

  La Multi Ani, Igu si la cat mai multe realizari!!

 4. calin batrinul
  March 7th, 2008 at 13:03 | #4

  Dle IGU sa traiesti ca ne trebuiesti.
  Traiasca Trecutul ca Viitorul e naspa !
  Romani, inainte ! (Ca inainte era mai bine.)

 5. March 8th, 2008 at 03:46 | #5

  Fa, fa :)…barfly and stuff 🙂

 6. March 10th, 2008 at 00:00 | #6

  🙂 f mishto in noul barfly

 7. MariusIonescu
  March 10th, 2008 at 01:08 | #7

  La mulți ani, latrecut!!

 8. March 10th, 2008 at 03:36 | #8

  lots of online people :))

 9. Laurentiu
  March 10th, 2008 at 17:32 | #9

  mea culpa! uitasem…
  la multi ani!

 10. tina
  March 26th, 2008 at 23:58 | #10

  la multi ani pentru cei 2 ani latrecut.
  de vreo saptamana a inceput brusc ma tot bantuie amintirea foarte placuta a unui joc pe care- l jucam in copilarie.
  in dorinta mea de a intensifica aceasta amintire placuta legata de copilarie si prieteni, vecini, atmosfera lipsita de griji, am cautat jocul in lungul si – n latul internetului… insa nu am gasit nimic pana sa aterizez pe pagina asta ( care, btw, e zuuper :-))
  jocul este mentionat pe in posturile mai vechi- enigma; si m am bucurat tare mult cand am vazut asta.
  daca ati scrie regulile, si poate niste poze cu cartile alea de joc ar fi minunat,

  merci mult

 11. March 27th, 2008 at 10:21 | #11

  La multi ani! Sa stii ca mi-ai dat ocazia sa retraiesc momente uiatte dar zemuind de nostalgie. Nu te-am mai vizitat de mult. Insa in vremurile de glorie nationala, blogul tau inflacara inima mea cu zel patriotic si iubire de tara.

  La multi ani! Ura! Ura! Ura!

 12. chagrin
  March 31st, 2008 at 12:04 | #12

  Sinteti supeeeeer cool! Va urmaresc mai tot timpul. Si apropo de pionieri, uite ce am gasit: fostul solist de la Stigma – Claudiu Mirica – s-a facut “din nou” pionier si a aparut asa la maruta la emisiune. Uite si o poza

  http://claudiusfriends.blogspot.com/

  Un fragemnt este si pe youtube, dar se vede cam naspa.

  Va pup! si la multi, multi ani!!!!!

 13. Cipmars
  May 16th, 2008 at 00:08 | #13

  Ti-aduci aminte
  Ca-n’nainte
  Era mai bine ca-n’napoi?

  La multi ani! Atat am de spus.

 14. tudi
  May 23rd, 2008 at 15:31 | #14

  bravo, igu !

  “succese in activitatea profesionala si putere de munca” !!!

  vom invinge !

 15. June 24th, 2008 at 11:35 | #15

  Daca ai nevoie de ajutor la creearea site-ului imi ofer serviciile gratuit. Un astfel de site merita.

  Claudiu.

 16. Carpinisan
  May 4th, 2009 at 00:23 | #16

  NU GASESC CATEGORIA LA CARE SE POATE INTEGRA ACEST TEXT. SE DORESTE A FI UN MONOLOG DESPRE CAUZELE REGRETULUI SI MAI PUTIN NOSTALGIEI FATA DE PERIOADELE TRCUTE.
  ORICE OM ONEST SI CARE A PARCURS OBLOGATORIU SCOALA ROMANEASCA LICEEALA,POST-LICEALA, ETC..DIN TRECUT, ESTE NEPLACUT STRESAT DE LIPSA DE EDUCATIE FAMILIALA IN GENERAL SI DE EDUCATIE SCOLARA IN SPECIAL.
  AICI VA DAU UN SINGUR EXEMPLU: NICI UN PROFESOR, FIE DE LIMBA ROMANA, DE FIZICA SAU DE SPORT NU AR FI TRECUT CU VEDEREA NICI MACAR DIN NEATENTIE, FOLOSIREA IN VORBIREA ELEVILOR DE CUVINTE PRONUNTATE STILCIT CUM AR FI PEATA IN LOC DE PIATA SAU DE VEATA IN LOC DE VIATA, (DIN PACATE SI D-L PROFESOR-ANALIST-COMENTATOR- OCTAVIAN DUMITRU MAI LE SCAPA LA TV DIN CAND IN CAND) ACEST GEN DE PRONUNTIE FIIND SPECIFICA ANALFABETILOR. NICI NU MAI VORBESC DE ” ESTE MAI MULTI” SAU ” LA TELEFON NU AM DECAT INCARCATOR”. CE SA MAI SPUN!
  VEDETI DUMNEAVOASTRA, SUNT UN CETATEAN CARE A TRAIT SI CONSTIENTIZAT REALITATEA IN SOCIETATEA GRERSIT NUMITA COMUNISTA.
  A FOST O SOCIETATE TOTALITARISTA CU INFLEXIUNI SOCIALE CARE NU SE PUTEAU SUSTINE, NEAVAND UN MOTOR DE EVOLUTIE CONCURENTIALA PENTRU GENERAREA ASA NUMITEI PLUSVALORI.
  O PATURA CONDUCATOARE, SEMI-DOCTA, CARE ACTIO0NA MAI MULT PRIN MIMETISM DECAT PRIN LOGICA, A CONSTRUIT, CA SI IN UNIUNEA SOVIETICA, O SOCIETATE MALFORMATA. DAR DACA SE FACE EXCEPTIE DE ACESTE “MALFORMATII” AU EXISTAT MULTE ELEMENTE -ATATE CATE SE PUTEAU IN EPOCA DATA- CARE NU TREBUESC A FI TRECUTE CU VEDEREA.
  IAR CEL MAI IMPORTANT ELEMENT A FOST EDUCATIA SCOLARA.
  PROFESORII ERAU BINE PREGATITI, MATERIILE ERAU PREDATE LA NIVEL INALT, INCAT SCOALA ROMANEASCA A FOST COTATA LA CELE MAI INALTE STANDARDE EUROPENE. IAR DIN ACEASTA PREGATIRE SCOLARA A FACUT PARTE SI EDUCATIA SOCIALA DE COMPORTARE IN SOCIETATE.
  DIN NEFERICIRE, EDUCATIA SCOLARA NU A PUTUT FI SUSTINUTA SI DE O EDUCATIE FAMILIARA DE ACELASI CALIBRU, PARINTII FIIND NEVOITI SA LIPSEASCA DE ACASA, PENTRU A MUNCII.
  COPII ERAU “CU CHEIA DE GAT” -CHEIA DE LA CASA-.; ACEATSA A FOST CEA MAI MARE GRESALA A SOCIETATII ROMANESTI, ANUME LIPSA EDUCATIEI PARINTESTI.
  ……IN PREZENT (CA SA NU ZIC “LA ORA ACTUALA” CUM..SE OBISNUIESTE)DEGRADAREA SOCIALA NU ESTE UN ELEMENT DE IMPORT, CI REPEZINTA URMAREA LIPSEI EDUCATIEI SCOLARE, A LIPSEI PREGATIRII TEORETICE DE CULTURA GENERALA SI, IN FINAL, A LIPSEI EDUCATIEI FAMILIARE – ACEEASI CARE A LIPSIT SI IN PERIOADELE ANTERIOARE DE LA GH.GH.DEJ SI CEAUSESCU INCOACE.
  CAND SE VA INTELEGE ACEASTA, SI CE CARE IAU DECIZII AU SI EDUCATIE, SE POATE SCONTA PE O REVENIRE MACAR LA NIVELUL ACELEI PERIOADE DESPRE CARE SPUNEM CA UNII SUNT NOSTALGICI.
  CUVANTUL “NOSTALGIC” ESTE O DIVERSIUNE, LA FEL CUM ESTE SI BLAMAREA MASIVA A SOCIETATII ROMNESTI DUPA 1950 INCOACE.
  SI PENTRU CA CEI CARE ARATA CU DEGETUL SUNT TOCMAI CEI CRE..ETC..ETC.., PUTEM SPUNE CA RADE CIOB DE OALA SPATRA. CU STIMA, C.G.

 1. No trackbacks yet.