Home > D-ale vremii, Localuri, Locuri > Patinoarul de sub Tampa

Patinoarul de sub Tampa

postat pe 09.05.2006 de tz

Brasovenii, si nu numai isi mai amintesc despre complexul de sub Tampa. Este inca in picioare, dar e pustiu. In actuala ruina era din cate mai stiu eu, patinoarul, sala de aerobic, karate, fitness, piscina. Bashca si un bar, unde se putea dansa si ziua, tare mishto pentru liceenii care aveau pe atunci program “scurt”. Stiu ca intr-o vara s-a incercat o singura tentativa de discoteca in aer liber care s-a lasat cu o batalie destul de “aspra” intre gastile din Schei si Steagu, prin 96, 97…Ar fi fain sa vad niste poze de pe vremea cand era plin patinoarul, sau macar niste patine din alea super, de piele (lama o ascutzea mereu tata, la uzina!).

D-ale vremii, Localuri, Locuri

 1. Brosteanu C-tin
  March 22nd, 2007 at 22:37 | #1

  ce vremuri… acolo am baut pentru prima oara Coca~Cola – primul meu contact cu universul capitalist :)) nici nu mai stiu cat am dat pe ea. 20 sau 50 de lei. era o fisa d’aia galbena…

 2. Valentin
  March 28th, 2007 at 23:48 | #2

  Pai sa sti ca a fost ceva super….”complexul Agrement”.Nu era zi,in afar’ de luni,care era inchis,parca asa era,in care sa nu fiu prezent,EU,si cei citziva amici cu kare “golaneam”,pe vremea aia,mai ales seara dupa ora 5,cind ….tzinea discoteca Sorin Stroe.Unde mai pun ca eara la moda foxul,dans in care am fost un AS.Io-te-te ca nu am laudatori.Pe la patinuar nu mergeam decit “la mantinela”,poate agatzam ceva pipitze.”mindria” noastra,ca pe vremea aia,nu veneau apevisti acolo,locul lor fiind in “ELEVI”,fosta casa de cultura,sau la Casa Armatei.Mde,ata E !!!! Ce rejor au trecut 22 si de ani.Toate cele bune si la mai bune .

  Valentin

 1. No trackbacks yet.